Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU313
Pris
Brand

Pipedream

Detta är en av de riktigt stora aktörer på marknaden för sexleksaker. Särskilt hemma i USA är Pipedream bland de största och mäst kända. Deras framgång hänger i synnerhet ihop med mycket solid koncept, där man satsar på ordentliga, rejäla produkter till rimliga priser. Alltså är vinkeln till branschen att man skall erbjuda något enkelt, funktionellt, utan omsvep, och utan att dra åt prisskruven för mycket. Samtidigt skall man göra det på ett ärligt och direkt sätt, så att man är i ögonhöjd med sina kunder. Fair hela vägen igenom.

Denna attitud visar därför en mycket sympatisk sida av en stor tillverkare av sexleksaker. Pipedream är väldigt långt från det förnäma eller arroganta, tvärtom är man helt jordnära och kallar därför också saker vid det namn som även vanliga människor använder sig av och förstår. En fitta är en fitta, en röv är en röv, och så vidare. Lyckligtvis förmår Pipedream att hålla en balans så att man inte åker ner i en eller annan ravin, där det i stället kunde bli vulgärt. Pipedream representerar en frisk och behagligt osnobbig ton på marknaden. Det är sexprodukter av god kvalitet till rimliga priser i brett sortiment, där det finns något för alla.

Det jämna och osnobbiga syns kanske också till, dels av det faktum at Pipedream egentligen startade som ett mycket litet företag, som sålde rökutrustning från bagageluckan! Namnet Pipedream kommer helt enkelt av just denna enkla anledning: Man började med att sälja piprensare och cigarettpapper och liknande, men efter hand blev det till fler och fler varor inom sexleksaker. Emellertid hängde namnet kvar, och i dag känner riktigt många amerikaner Pipedream för något helt annat än piprensare. Men historien är ganska kul och berättar något om hur oförutseende utveckling av en affärsverksamhet kan vara.

I dag har Pipedream vuxit sig till att vara en av de största i USA när det gäller sexprodukter. Mottot är fortfarande: Bra produkter till rimliga priser! Så enkelt är det! Och det har faktiskt gott ganska bra, bara det att Pipedream i över 40 år har lyckats hålla denna jämna och raka attituden i en bransch, där det kan finnas rätt vassa hörn och svår konkurrens. På Pipedream skall man nog klara sig, och från deras huvudkontor i San Francisco fortsätter bra produkter med att komma ut på marknaden i en strid ström. Det är imponereande.

Pipedream har skapat sig en solid marknadsposition bland annat i kraft av deras sympatiska hållning i förhållande till att ta fram bra produkter till bra priser. Samtidigt finns Pipedream med längst fram när det gäller nytänkande i produktutvecklingen. Således var Pipedream med helt framme i utvecklingen av sexprodukter till bondage, då de 2005 lanserade sin Fetish Fantasy Series, en serie som nu är den bäst säljande i världen på marknade för bondage. Åtskilliga priser har Pipedream också vunnit. Med andra ord: Pipedream har erfarenhet och samtidigt ungdomlig friskhet för att fortsätta med att vara uppfinningsrika. Med det sympatiska som oförändrat grundval för företagets fortsatta verkan, både i USA och i resten av världen.