Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU309
Pris
Brand

Pjur

Namnet är naturligtvis en liten omskrivning av det engelska 'pure', alltså 'rent' i betydelsen 'utan tillsatser'. Detta är således utgångspunkten för Pjurs verkan på marknaden för produkter till sexlekar, att man marknadsför rena produkter, produkter utan tillsatser av någon art. Med andra ord, en typ av ekologisk våg i det stora havet, som består av glidmedel och mycket annat kul för bruk vid allvärldens sexlekar. Pjur har verkligen hittat sin nisch, och deras produkter har blivit mycket populära under ganska kort tid. Man kan säga att Pjur har kommit på rätt strategi vid rätt tid, vilket ju är det all marknadsföring i grund och botten handlar om.

Pjur har således i sitt breda sortiment en mängd krämer och medel för bruk vid sexlekar. Gemensamt för de många krämer är att de alla är framställda av bra, naturliga råvaror. Här har man inte tillsatt varken färgämnen eller konstgjorda aromer eller annat av den typen av överflödiga kemikalier. Inom den konkreta kategorin, det rör sig om så kalllad 'delayspray', var Pjur det första företaget som lanserade en kräm uutan att tillsätta lokalbedövande ämnen som benzocain eller lidokain. Krämerna från Pjur är 'rena', utan tillsatser.

Som man kan foreställa sig, har Pjur med detta koncept vunnit en hel del fina priser. Särskilt de seneste åren har heder och ära kommit till Pjur, och de har mottagit erkännande efter erkännande för sina krämer av så anmärkningsvärd hög kvalitet. Således har Pjur vunnit priser exempelvis för deras senaste serie av glidmedel, liksom Pjur år 2014 fick ett pris bara för att vara 'Sex Lubricant Company of the Year'. På samma sätt som Pjur vinner priser för att vara bäst på att utveckla produkter för sexsmörjning, tuffar företaget på vidare som en välsmord maskineri med full fart framåt.

Pjur har sitt huvudkontor i Luxembourg, men företaget startade i Tyskland, och samtliga produkter framställs i Tyskland och distribueras därefter till omkring 60 länder runt om i världen. För Pjur är det viktigt att betona, att produktionen är ytterst noggrant övervakad. Det är därför viktigt att framställningen av alla produkter utan undantag fortgår i Tyskland, där hela framställningsprocessen kan noggrant kontrolleras. Pjurs koncept vilar som sagt på själva idéen om renhet, och det är därmed alldeles nödvändigt att försäkra sig att det inte finns några som helst störningar när gäller ingredienser och produktionssätt. Pjur arbetar således enligt fler regelset, som tillmötegår även olika myndigheters krav på renhet i hudvårdsprodukter.

Pjur är ledande inom krämer och medel till sexlekar, men samtidigt framställer företaget hudvårdsprodukter generellt. Produkterna kan delas in i fem serier: Classic, Her, His, Med, Basic. Alla dessa produkter vänder sig till vuxna intresserade av att sköta om hud och slämhinnor, där samtliga produkter känneteckans genom hög kvalitet, inte minst i förhållande till framställning vid användning av rena, naturliga råvaror. Till dessa fem serier finns som komplement serien Cult, som innehåller produkter för skötsel av gummi och latex inom området sexleksaker. Därmed täcker Pjurs sortiment alla avdelningar av behovet för krämer och smörjring i samband med sexlekar. Alltid rena produkter och av mycket hög kvalitet.