Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU140
Pris
Brand

Rocks-Off

Företaget Rocks-Off hör till hemma i England där de är störst på marknaden när det gäller tillverkning av sexleksaker. Rocks-Off startade för dryga 6-7 år sedan, och företaget har i synnerhet inom de senaste åren blivit mer och mer kända utanför Englands gränser. Först och främst vibratorer från Rocks-Off har kommit till många människors kännedom, vilket bland annat beror på att just dessa vibratorer har vunnit en hel del priser på grund av den höga kvaliteten. Produkter från Rocks-Off är produkter, som verkligen FUNGERAR, även till den grad.

Uttrycket 'rocks off' används i många sammanhang med flera betydelser. 'To get your rocks off' betyder grundläggande att 'njuta', att 'ha det kul', att 'trycka av den', och mer konkret: att 'få orgasm'. I dessa sammanhang används inga bindestreck, men företaget från England använder bindestreck i sitt namn just för att tala om att det rör sig om ett namn. Företaget gör allt för att man alltid skall njuta och ha roligt med deras produkter, och sticker inte under stolen, att det rör sig särskilt om sexlekar.

En av anledningar till att Rocks-Off har blivit så populära, är som tidigare nämnt, att deras produkter fungerar utmärkt. Det är alltid ett nöje när sexleksaken fungerar som det är tänkt och gärna med fullt ös. Samtidigt har vi en riktigt fin detalj hos produkterna från Rocks-Off, och det är att de tillika är solida och mycket hållbara. Alltså kan det ofta visa sig att man har sexleksaken länge när man investerar i varor från Rocks-Off, och detta kvalitetsstämpel tilltalar naturligtvis många kunder.

Med sitt huvudsäte i England har Rocks-Off vuxit till att nu ha produktionsfaciliteter i flera europeiska länder, försäljningskontorer på flera ställen runt om i världen, bland annat i USA, och man distribuerar sexleksaker ur egen produktion till en lång rad länder i världen. Generellt är produkterna från Rocks-Off välkända, dock har särskilt vissa produkter bidragit mer till den stora framgången. Till exempel har en bestämd typ av vibratorer, den så kallade RO-80mm bullet, sålts i över 5 miljoner exemplar runt om i världen. Det är faktiskt ganska imponerande att en enskild sexleksak har blivit så populär bland så många människor. Kvalitet säljer alltid bra.

I samband med den höga kvaliteten på produkterna från Rocks-Off är det också mycket viktigt att nämna, att man använder endast förstklassiga material under framställningen. Således är allt silikon och andra råvaror testade och mycket noggrant kontrollerade, bland annat fär att säkerställa att produkterna alltid trfyggt kan användas och utan risker för användarens hälsa. Sexleksaker från Rocks-Off är av så hög standard, att de både är säkra och trygga att använda. Samtidigt fungerar de ändamålsenligt och håller länge. Vad mer kan man önska sig av sin sexleksak?

Som följd av den höga kvaliteten har produkter från Rocks-Off försetts med en särskilt bra garanti, vilket ytterligare bidrar till kundernas tillit till företaget och dess produkter. Inom både huvudkategorier av sexleksaker - för respektive kvinnor och män - i sortimentet finns massor av bra och spännande produkter av mycket hög kvalitet med garanti för prestanda och livslängd. Rocks-Off kan därför dessutom förvänta sig lojala kunder, för alla vet naturligtvis att nöjda kunder återvänder för att handla mer. Och der finns som sagt var en hel del att välja bland hos Rocks-Off.