Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU188
Pris
Brand

We-Vibe

Detta är ett kanadensiskt företag som har specialiserat sig på utveckling av vibratorer inom området sexleksaker till vuxna. Det speciella med We-Vibe är bland annat att företaget i sitt sortiment erbjuder vibratorer som kan användas av båda könen - samtidigt. Alltså vibratorer som kan användas av par, som en del av den sexuella samvaron. Detta var utgångspunkten för företaget, och det är fortfarande denna originella idé som genomsyrar företagets profil. Namnet 'We-Vibe' anger desuden gemenskapet i användningen av vibrator: 'Vi vibrerar' skulle en översättning till svenska lyda.

Karakteristiskt för We-Vibe är samtidigt att det är en ingenjör som har startat företagt. Ingenjören Bruce Murison funderade över varför massageapparater alltid var speciellt framställda till bara en person, och som regel till kvinnor. Varför inte ha vibratorer som kan användas av båda parter och gärna i gemenskap? Murison gick därfor i gång med att själv utveckla en sådan massageapparat, och det är denna uppfinning som har lagt grunden till företaget We-Vibe. Nu har företaget vuxit efter hand och sortimentet har utökat, men det är fortfarande Murison och hans idéer kring produktutveckling som driver företaget.

Således arbetar We-Vibe utifrån ett omfattande set av värden i produktionen. We-Vibe använder sig av absolut bästa redskap till produktionsapparaten, bästa tekniker, bästa material. Målsättningen är att alltid höja standarden, vilket innebär att både utveckling och produktion är i ständig förbättring och utveckling. Man strävar därför hela tiden även efter att göra framställningen miljövänlig och därmed också produkterna som sådana skonsamma för miljön. För We-Vibe är det en god grund för att skapa bärkraftiga produkter, också här i området för sexleksaker.

I förlängning av detta önskemål om bärkraftig produktion är det också företagets målsättning att framställa produkter som alltid är sunda och säkra att använda för kunderna. We-Vibe samarbetar därför med en rad specialister inom flera områden. Både ingenjörer, läkare, designers, kemister och flera andra experter rådfrågas under produktutvecklingen, så att man kan säkerställa att både material och design gör produkterna behagliga och säkra att använda. I vibratorer från We-Vibe finns det inga hälsofarliga ämnen, och kunderna kan vara säkra på att allt är kontrollerat in i minsta detalj.

Trots framgången vilar We-Vibe inte på sina lagrar. De har annars vunnit många priser redan, men deras målsättning är fortfarande att vara på framkant med utvecklingen och försöka prägla branschen med nytänkande och innovation. Ett professionellt team av hängivna uppfinnare och designers arbetar således oförtrutet på att hitta nya vägar till att skapa ännu bättre produkter inom området sexleksaker. Idéen med att skapa en vibrator för gemensamt bruk i parförhållandet har visat sig vara särskilt bärkraftig. 

Kanske kan nya uppfinningar skaka om i marknaden och ge ännu fler människor funktionella produkter för att intensifiera njutningen genom ett balanserat sexliv. Grundvalet för produktutvecklingen hos We-Vibe är nämligen dessutom att människor har behov av ett bra sexliv som en viktig del av tillvaron. We-Vibe är i alla fall med helt framme när det gäller att skjuta fram gränserna för utveckling. Det blir spännande att se hvad nästa idé kommer att ge oss.