Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen

Vänta
Varukorgen är tom ...
https://www.belugi.se/Default.aspx?ID=9929&manufacturerid=MANU189
Womanizer
Pris
Brand

Womanizer

Det speciella med Womanizer är att det egentligen rör sig om en enkel produktkategori, nämligen vibratorer. Emellertid är det som här visat urval bland olika vibratorer, och dessutom är Womanizer något helt särskilt. Egentligen är det oprecist eller till och med okorrekt att kalla produkterna för 'vibratorer', vilket just anger det speciella med märket Womanizer. Det rör sig om 'något i riktning' mot vibratorer, produkterna vibrerar bara inte. Detta kräver dock en fördjupande förklaring.

Det engelska ordet 'womanizer' används egentligen för att beteckna en 'kvinnokarl', altså i en lite gammaldags mening, en man som har turen att vara eftertraktad av massor av kvinnor. Som de snygga och kända skådespelarna exempelvis. Sexleksaker med namnet Womanizer är helt säkert också något av en kvinnokarl, och som redskap för att ge kvinnor sexuell tillfredsställelse har produkten likaledes blivit enormt populär. Vilket självklart har sina goda anledningar till, först och främst för att Womanizer verkligen lever upp till sitt namn. Det finns inga torra sköten när Womanizer har varit på besök.

Nu till det mer tekniska. Det fiffiga och nyskapande med sexredskapet Womanizer är grundläggande den metod som apparaten använder sig av för att stimulera kvinnan. I stället för en mekanisk stimulans - till exempel i form av roterande eller vibrerande delar - använder sig Womanizer av luftströmmar. Det låter kanske enkelt, och det är det egentligen också. Men oftast är de mest genialiska lösningarna också de mest enkla. Womanizer blåser och suger i området omkring klitorisen, och sugningen och utblåsningen från Womanizer ger en serie luftvågor som i sig själva frambringar en helt speciell njutning. Känslan kan knappast beskrivas, den måste provas.

Stimuleringen från Womanizer är mycket stark, och det kan nästan verka synd att njutningen så snabbt resulterar i orgasm. Men så har du ju din Womanizer till hands igen så snart lusten faller på. Din Womanizer är för övrigt mycket tystgående, vilket igen hänger ihop med den speciella tekniken, där det inte finns några rörliga mekaniska delar som frambringar njutningen. Den låga ljudnivån gör att du kan använda din Womanizer i stort sett överallt, utan att någon komer att upptäcka det. På hotellrummet kommer grannen inte att höra något. Och om din partner sover någorlunda hårt, kommer inte ens han att höra att att du roar dig med din Womanizer.

Med andra ord rör det sig om en diskret apparat, bortsett från den effekt din Womanizer erbjuder. Womanizer är ett sexredskap av mycket hög kvalitet, framställt av bästa material och tillverkat med hänsyn på att hålla länge. Du kan samtidigt få reservdelar till din Womanizer, om olyckan skulle vara framme, och du på det sättet kan förlänga apparatens livslängd. Man skall dessutom ha i åtanke att Womanizer inte rör vid klitoris eller andra delar omkring ditt kön. Alltså är rengöring ganska enkel, och eftersom den som tidigare nämnt inte består av några rörliga delar, mekaniska dela för stimulering, är det ytterst begränsat för hur sliten din Womanizer kan bli. Med denna apparat är du välutrustad till många njutningsfulla stunder, antingen du vill använda Womanizer ensam, på egen hand eller tillsammans med din partner.